2013. június 30., vasárnap

Sewing

Sziasztok,
ez lesz a blogba a harmadik bejegyzésem.
De máris 19 feliratkozó van, és örömmel mondhatom,hogy azért kapok kommenteket is. Csináltam a blognak egy FB oldalt is, amit itt tudtok lájkolni ha szeretnétek, mert itt osztok meg veletek mindent, ide írom ki elsőnek az adott új részt, és mindenféle tudnivalót is: katt. 
Ennyit szerettem volna most leírni nektek, a jövőhét folyamán remélhetőleg már tudok újra outfit bejegyzéssel is készülni nektek.
Puszi,Berni.

Ezt a bejegyzést a tervezésnek, a varrásnak, a DIY-nek szánom most, hiszen sajnos a fotósom éppen nem tartózkodik itthon, és így nélküle nem szeretnék új outfit poszttal készülni a számotokra.
Úgy 2 hónapja kezdtem bele a varrásba, de már régi álmomnak mondható az is,hogy egyszer szeretnék én, egyedül elkészíteni egy ruhát, egy egyedi, általam tervezett darabot, amit csak a magam szórakoztatására, a magam kedvére, a ruhatáram egyik darabjára csinálnám.
Itthon lett egy varrógépünk is, amit nemsokára elkezdek is tanulgatni, elkezdem kiismerni és fokozatosan remélem eltudom majd hasznosítani minden egyes praktikáját is.

Nem is nagyon szeretném húzni a szót, hiszen most pár ruhadarabbal készültem nektek.
Olyanokkal, amiket én, saját kezűleg dobtam fel, tettem kicsit csinosabbá és egyedívebbé.

Régóta dolgozom egy felsőn, méghozzá ezen:
Amint látjátok az alja be van vágva.
Vonalzó segítségével, ceruzával,ollóval és pontos szemmértékkel kaptam meg a végeredményt.
Az ötletet egy Glamour 2013-as nyári kollekciós újságból vettem, de egy rátalált DIY ötlet által valósítottam meg ezt.

Azért is ezt a H&M felsőmet választottam,mert nagyon tetszik benne,hogy kettő adott színanyagból van megvarrva. Így az alsó vágástól nemcsak divatosabb is lett, hanem nagyon jól néz ki,hogy az alja kék. Nagyon szellős lett és majdnem egy haspóló készült így belőle.
Ha jól megnézitek még a felsőt, akkor az ujjai végén láthattok némi csipkét is, azokat én varrtam rá! Szerintem ötletes lett a felső, hiszen sokkal divatosabban megoldottam, mert régebben csak egy féloldalas, kék-fehér felső volt.
Most meg egy csipkével ellátott, nyári haspóló darab lett,mert tervezem azt is,hogy az alját befonom majd szálanként, és az úgy még szebb lesz. Ötvöztem kettő stílust, és szerintem a végeredmény nagyon jó lett.

Aztán a következő apró átalakítás:
Ez egy H&M kollekciójából való mellény, ami khaki színű eredetileg, csak a kép annyira nem adja vissza, sajnos.
Nagyon átalakításra nem szorult szerintem, így csak a zsebére varrtam egy apró darab csipkét.
Így kicsit egyedibb lett és különlegesebb is.
Nagyon szeretem ezt a felsőt, hiszen magában, végig begombolva így nagyon jól mutat, de kombinálható is egy adott, hozzá passzoló felsővel is. Jól néz ki ha az ember betűri, esetleg az egyik részét kint hagyja és a másik része van csak beleágyazva az adott nadrágba.Ilyen közelebbről is a zsebe, amire saját kezűleg varrtam fel a csipke anyagot:
És végezetül a varrás résznek,megosztom veletek a mostani új tervemet, ami még nagyon régen nincsen kész, csak szeretném nektek megmutatni,hogy mégis mi az ötletem, és ha tetszett, akkor a végeredményt is idővel, de megmutatnám nektek. Ez lenne az:

Lenne végül hozzátok egy kérdésem is, szeretnétek Haul bejegyzést, olyat amin megmutatnám,hogy a júniusi leárazásokon mit vettem?
És elköszönés képen, az egyik Robin szám, ami belopta magát a szívembe.

4 megjegyzés:

 1. Nagyon tetszik!:) A szoknya végeredeményére természetesen kíváncsi vagyok!*-* Ügyesen varrsz! Gondolom ez az a csipke amit postán küldtem..;)))

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Örülök neki,hogy neked is megtetszett:) Majd megmutatnom, amint készen lesz,mert még van rajta mit igazítani, az biztos!
   Köszönöm♥

   Törlés
 2. Nagyon tetszenek amiket elkészítettél, ügyes vagy! :) Én örülnék ha csinálnál Haul videót! ;) xx

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Örülök neki,hogy tetszett:) Köszönöm♥ Leginkább Haul bejegyzésre gondoltam, de akkor lesz egy videói is:)

   Törlés