2013. szeptember 30., hétfő

Mit rejt a táskám suli időben?

Sziasztok,
erre a posztra szerintem már egy ideje vártok, nem hiszem,hogy annyira nagyon különleges lenne. De nem olyan régen, suliból hazajövetel kipakoltam mindent a táskámból, kivéve a füzeteket és a könyveket, azokat nem szerettem volna megmutogatni, így a többi cuccom mind maradt.Nem utolsó sorban egy kis hírem is van a számotokra, ami most annyira nem is tartozik ehhez a bejegyzéshez, ennek a résznek a témájához, hanem csak arról lenne szó,hogy nemsokára megint látható egy outfit poszt, és utána próbálok egyre gyakrabban hozni, ahogyan engedi az időm, kérlek, ezt ne felejtsétek el,hogy sajnos nincsen olyan sok időm, amint tudok, mindent megírok nektek.
Jó olvasást. Puszi, Berni. 

/Hey guys. I think you've been waiting a long time for this post, i don't think its that special but I got home from school not too long ago and packed everything out of my bag, except my books, I didn't want to show them so therefore the rest of my stuff stayed. Last but not least I got some news which doesn't really relate to this post's topic, just wanted to say that there will be an outfit post coming soon, and after that I'll try to bring some more soon and often if I have time. Please keep it in mind that I don't have much time. I'll write everything as soon as I can. Have a good read, kisses, Berni xx/

Az újságom ami havonta jelenik meg mindig nálam van, hogy ha esetleg véletlenül egy lyukas óra becsúszna, vagy elmaradnának óráink vagy esetleg várni kéne, akkor is persze ott vannak a barátaim, de az újság mindig nálam van,mert ezzel el tudom ütni az időt és a barátnőimmel is szeretjük böngészni. A középső egy Springfield notesz, konkrétan egy sima füzet, amibe folyamatosan írogatok saját gondolatokat, blog meneteket, idézeteket és néha nagy unalmamban rajzolok is bele.  A mellette lévő, fekete vékony kis lap egy kis könyv. Pontosabban egy kis könyv előzetes, 16 lapos, a címe az,hogy: Sebző vágyak.
Engem nagyon magával ragadott, és folyamatosan csak azt a 16 oldalt olvasgatom, és mutogatom mindenkinek,hogy ez mennyire jó könyv lehet! És végül még látható itt egy napszemüveg, ami még ebben a borús időben is, de nálam van, mert már volt példa rá,hogy kellett, és használtam is. És mellette látható egy nagyobb, fekete szemüveg tok, mert eredetileg én szemüveges vagyok, de csak ritka alkalmakkor szoktam felvenni, ami igaz, nem túl jó, de sajnos nem bírom, ki nem állhatom. /Most bezzeg rajtam van./

/My newspaper,which published every month is still i have,when i have hole hour or we have to wait,even than there are my friends,but i have the newspaper every time.and i can hit the time whit it and my friends as we love to browse.In the middle is a Springfield laptop, specifically a plain notebook into which keep writin 'own thoughts, travel blog, quotations, and sometimes I draw too big bored into.next to it , thin black sheet with a book. Specifically, a small pre-book, 16-sheet, the address of that: a deadly desires.I was very captivated and keep only the 16 pages I read it and showing it to everyone that this is how a good book can be!And finally, here is a sunglasses even in the cloudy weather, but I have it because I've had instances of it that I had, and used it well.And next to it is a large black eyeglass case, because originally I was wearing glasses, but only on rare occasions I used to pick up, which is true, is not very good, but unfortunately I can not, I cant stand.now i wearing it too./

Egy vékony kardigánt mindig tartok pluszként a táskámban. Higgyétek el nekem, ez egy nagyon jó kis praktika, hiszen bármikor a hasznotokra válhat, főleg ebben és a következő évszakban. Én mindig az adott ruha összeállításomat is figyelembe veszem, a színeit és azok szerint rakom be a színben hozzá passzoló vékony kardigánt még így pluszban is, még akkor ha, ha éppen a kabátom alatt lesz ez a ruhadarab, és senki sem fogja látni, de nekem fontos a színek összehangolása. A Milka csoki csak pusztán azért kerül bele a képbe, mert aznap kaptam a barátomtól, és így belekerült, de mellesleg valami csokit mindig tartogatok a táskámban, mert képes vagy egész nap nem enni, és így mégis csak kell valami. Amint láthatjátok ott a lakáskulcsom is, annak a kettő nagy B betűnek érzelmi értéke is van, és nagy története is. Az egyiket még kicsiként, álatlános iskolásként kaptam alsóban, egy saját készítésű kulcstartóként az egyik osztálytársamtól, aki kihúzta a nevemet karácsonykor. A másikat pedig egyenesen Disney Land-ből kaptam lassan 2 éve.
És végül láthattok egy mintás H&M pénztárcát, amiben a táskámban talált apróimat teszem, van benne sok, sok csatt és hajgumi is. És van ott még egy nagyobb méretű i am barna pénztárca is.

Itt már csak a főbb, mindig magamnál hordott kiegészítők láthatóak. Van itt egy eredeti Chanel parfüm, mézédes illata van, az egyik kedvencem! Mellette látható a bőrszínemnek megfelelő Maybelline krém állagú alapozó, mellette pedig kettő szempillaspirál van, mindkettő vízálló. Az egyik egy Avon Super Drama darab, a másik meg egy S-he kollekció. Mellette egy Minnie és egy Mickey egeres kicsi kiadású édes, vattacukor illatú H&M-es testépoló látható. Leginkább a kezemre  szoktam használni napközben. Itt látható még egy halvány rózsaszín körömlakk, és egy kis fekete masnis doboz is. Amiben a fülbevalóim vannak, meg abban tartok egy nyakláncot, méghozzá egy Tiffany&Co darab, ami most látható is, az-az amin egy szív medál van. 

És végül minden együtt egy képen, van olyan amit nem soroltam fel, külön-külön csoportban, de szerintem érthető is,hogy egy üvegen, gyógyszeren, telefonon és hasonlókon nem szeretnék sokat magyarázni. 


6 megjegyzés:

  1. Szuper lett a bejegyzés :D Olyan telefonom volt, míg bele nem ejtettem a kutyám ivóvizébe, azóta is büszke vagyok magamra._. na mindegy, a lényeg, hogy imádom mindegyik blogod, így tovább<3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia,
      ezzel a telefonnal én is valahogy így jártam, csak az enyémet egy kád víz áztatta el, ssssook-sssook habbal, de még működik:) És nagyon imádom, szinte hozzám nőtt! Köszönöm, nagyon aranyos vagy♥

      Puszi,Berni.

      Törlés
    2. Ja! Azt még megkérdezhetem, hogy mennyibe fájt a Chanel unikornishányása? *.* Vagy ajándékba kaptad?

      Törlés
    3. Oké, most olvastam az előző kommentet, semmi. :D

      Törlés
  2. Nagyon hasznos bejegyzés volt szerintem :)) Arról szeretnék érdeklődni, hogy mikor olvashatunk a diétádról? :DD Úr Isten én pont ilyen táskát szeretnék. Azt szeretném megkérdezni, hogy hol vetted a parfümödet? Nagyon érdekelne :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia,
      ennek nagyon örülök,hogy így gondolod.:) A diétámról?! Igen, ilyenkor süllyedek a föld alá..mikor vagy semmi időm, vagy még nem kezdtem el írni, vagy elfelejtem, és ezzel a diétás bejegyzéssel is így vagyok, már nem ígérgetem,hogy ekkor és ekkor hozom, mert abban az egy részben ezt sajnos nem tudom betartani, csak azt tudom megígérni,hogy lesz, hamarosan olvasható lesz!:)
      Anyukám kapta, előző héten csütörtökön a születésnapjára, az egyik barátnőjétől aki enyhén is kifejezve: írtó gazdag. És kapott hozzá 2 nagy tubus illathoz hozzá illő testápolót, és az egyiket nekem adta,meg a parfümöt is:) Innen van!

      Puszi,Berni.

      Törlés