2013. október 2., szerda

Simple School Outfit (with my dog)

Sziasztok,
ahogyan ígértem ma jelentkezem az outfit posztal! Lehetett szavazni a FB-os oldalamon, hogy új outfit posztot szeretnétek-e látni, vagy inkább az előző "Hogyan viseljük a nyári ruháinkat ősszel" rovatot folytassam, de te inkább az újra szavaztatok, így ma az is lett.
Most egy egyszerű, de mégis divatos iskolás összeállítást hoztam nektek, ilyen "rohangálós" szettet, ami mégis divatos, és csinos. A galléros blúz, egy kis dísszel, a farmerkabát és a bokacsizma mindig nagyon jó párosítást alkot, főleg ha hozzá kapcsolódik még pár alapdarab is, amit a ruhatáratokban tudhattok. Méghozzá a fekete, cső szárú farmernadrág, és egy hozzá illő fekete táska! És ahogyan ezt már megszokhattátok, a kutyám szeret benne lenni a képben, így megragadtam az alkalmat, és néhány perc erejéig őt is bevontam a fotózásba, mert páran jeleztétek, hogy szeretitek ha a kedvencem (a cicám, és a kutyám) is rajta vannak a képeken.
Most összesen 10 kép került fel a mai nap, eddig sosem volt még ennyi, jó nézelődést.
Puszi, Berni. 

Hey,
As promised today I sign post of the outfit! You could vote at my FB site to post a new outfit you would like to see, or rather the previous "How to wear a summer dress in autum ´´ shall go on, but you'd rather have voted for the new, so today I did.
Now a simple yet fashionable school assembly brought you such set, which is still fashionable and cute. The collar blouse, with a decoration, a denim jacket and ankle boots are part of a very good pairing, especially if it is linked to a few basic pieces that you have known your wardrobe case. Take the black-stemmed pipe jeans and a matching black bag! And as already every my dog loves to be in the picture, so I took the opportunity and a few minutes up to now, have been involved in photography for some of say to love when my favorite (my cat and my dog) are on the images.
Now a total of 10 files have been added to this day, has never had so many good looking around.
Kiss, Berni.











És ahogyan mondtam, neki feltétlenül benne kell lenni a képben! Mindig ide furakodik, és olyan édes,hogy a kamera egyszerűen "nem bír neki ellenállni". 
Dzseki- NewYorker
Blúz- H&M
Nadrág- H&M
Cipő- F&F


3 megjegyzés:

  1. Nagyon nagyon jó:) Tetszik hogy egyszerű, de mégis divatos és ez tényleg jó lóti-futinak is de suliba vagy hétköznapra is! <3 És végre látszik a .....színű szemed :) <3

    VálaszTörlés
  2. Nekem ez egy icipicit túl fekete, de bevallom, én is inkább sötét színek párti vagyok öltözködés terén, na mindegy is, ettől függetlenül imádom! A hajaddal egyébként mit csináltál? Levágattad vagy befestetted az ombre-t, vagy hogy-mi? :P (Azért remélem jól emlékszem, hogy ombre-d volt!:)) Szuper poszt lett ez is! viszlát, a következőnél<3

    VálaszTörlés