2013. augusztus 20., kedd

2013- Őszi divat

Sziasztok,
nagyon sokan írtatok már,hogy szeretnétek olvasni a 2013-as őszi divatról,hogy idén mi is lesz a nyerő, hogy mit vegyetek fel, hogy, hogyan öltözzetek fel. Most volt rá időm, és összehoztam nektek a várva várt bejegyzést, keresgéltem kifutós képeket, de sajnos nem minden szín árnyalathoz találtam, de az első pár mondatban, ha elkezditek olvasni, akkor láthatjátok,hogy a még fontosabb színeket is megemlítettem, amiket sajnos képekkel nem tudtam illusztrálni nektek.
Jó olvasást, remélem hasznos kis bejegyzést csináltam nektek.
Puszi,Berni. 

Ami a legjobb és a legpozitívabb az őszi divatban, az idei őszi öltözködésben, hogy nem megyünk vissza a fekete, fehér, szürke, komor színekbe. Hanem a gyönyörű burgundi vörösborok csodálatos színei is belekerültek a palettába, ráadásul a pink és a fuksziaszín is megjelenik, a kék, a sárga és még a lila is feltűnik a ruhadarabokon. Nagyon jó,hogy a fekete-fehér kombináció is megmaradt. Ami nekem különösen tetszik az a fehér mindenféle árnyalata, a keveredése és az,hogy a hírek szkarabeusz bogarak színét is felhasználták a tervezők az idei őszi trend kedvéért.

1. Burgundi vörösborok:
A retró gallérok, amik már tavaly óta hódítanak most sem maradhatnak el. Most is kellő eleganciát adnak az adott ruhának. A borok gyönyörű csillogásait, gyönyörű színeit "festették" most a palettára, így most a vakító vörös, és a tűzpiros paprika szín mellett ezek a sötétebb színvilágok is hódítanak.
A csíkok még mindig divatban vannak ősszel is, így ezzel a csodálatos színnek is keverhető a kettő alap kombináció, a fekete-fehér.
És ezt Victoria Beckham is nagyon jól tudja, hiszen a képen látott ruhákat ő tervezte, és ez már a negyedik kollekciója!






2. Fekete-fehér:
A fekete-fehér kombinációról mindig a sakktábla jut mindenkinek az eszébe először. De ha belegondoltok, akkor ez a szín kombináció örök divat marad, hiszen évtizedek óta ott van a toppon! A két szín szinte egymásba olvad, szinte körbeöleli a viselőjét.
A 2013-as őszi divatban a fekete-fehér kombinálható tollakkal is és egyéb textilekkel is. Ezek a darabok a legjobbak, hiszen ezek takarnak a legjobban. A legeslegjobb optikai csalódás az efféle színű ruhák. Minden nő gardróbjában lapul egy ilyen kombinációs darab.







3. Klasszikus kék:
Emlékeztek a régi, kitömött, szögletes vállakra? Ami most is még néhol divat volt, a régi szokásokból eredendően, de mára már a lekerekített vállak a divat! Csakúgy mint a gallérokban is.
A kék színben az ilyen lekerekített vállak dominálnak, és látszanak a legjobban, így ezek a leg előnyösebbek is. A kék összes színében nagyon jól mutatnak a vad, minél nagyobb, esetleg minél kisebb szőrmék, hiszen a szőrme is a 2013-as őszi trend, egyik darabja. A baba kéktől a sötétkékig terjed a színskála az idei őszi divatban, ami óriási választékot jelent minden divat kedvelő számára.

Gondolom mindenki emlékszik az iskolai köpenyekre, van ahol még mindig kötelezőnek vélik. Nálunk is a környéken van egy ilyen iskola, a köpenynek csodaszép sötét kék színe van, és ez a szín is új alternatíva lehet az idei évben. A mini vagy maxi ruhákon, és a kabátokon is csodaszépen mutat ez a sötétkék szín. És ami sok mindenkinek nagy örömön,hogy a bőr megint divat lett, de inkább a fekete, a sötét bőr, és ez a szín egy ilyen csodaszép sötétkékkel nagyon jól kombinálható. A kifutókon, a divattervezők is örömmel kombinálnak efféle ruhadarabokat, hiszen ez az mire minden egyes szempár felfigyel. És a flitterek is visszaköszönnek az idei kollekciókban.

4.Púderrózsaszín:
Imádom, imádom és egyszerűen imádom, hogy a púder színvilága is visszatér az őszi, komor napokba. A pink, és a rózsaszín hűvös, esetleg néhol erőteljes színei is megmutatkoztak az idei kifutókon, ezért is ezeket bátran lehet hordani idén. Az 50-es években volt óriási divat kavalkád ez miatt, és most megint csak beköszöntenek ezek a fergeteges színek a mindennapjainkba. A régi klasszikus szabások is megmutatkoznak néhol, de az idei őszi divatra inkább az oversize, és az izzó kontrasztok a jellemzőbbek.
A babás színek a legjobb választások is lehetnek idén.

A nagy, hosszú, szinte már-már földig érő kabátok is előkerülnek, hiszen az olyan darabokat is bátran felvehetitek az idén.






Még pár szó, és saját magam készített képek az őszi divat pár darabjáról:


A "Férfiasan is divatosan" részhez még annyi mondanivalóm lenne, hogy az oversize kabátok, az unisex pulóverek, ingek, és galléros blúzok, plusz kardigánok is nagyon divatosan. Egy lapos talpú, fűzős, sötét cipővel, és egy lezser, kicsit bő nadrággal nagyon jó kombinációt alkotnak, és tipikusan ez az idei őszi divat egyik különálló kollekciója is, hiszen már tavaly óta bejöttek a divatba is a fiús, bő nadrágok, úgynevezett boyfriend darabok, és ezt ősszel a lányok bátran hordhatják, keveredve az előbb felsorolt darabokkal.

1 megjegyzés: