2013. augusztus 11., vasárnap

Denim OOTD.

Sziasztok,
végre akadt időm, és sikerült összehozni ezt az outfit posztot. Vagy 3 darabot csináltunk, hogy most kicsit behozzam a lemaradásomat és így jövőhéten kettőt is láthattok majd:) Örültem neki,hogy ma ilyen pont jó idő volt, hiszen meleg volt, de a szellő rendesen átjárt mindent, így ebben az összeállításban teljesen elviselhető volt az idő.
De azért a derekamra kötöttem egy farmer dzsekit netán ha fáznék, de nem csak azért, hanem mert teljes mértékben visszajött a divatba a deréknél összekulcsolt pulóverek, régen is előnyben részesítettem ezeket a darabokat, és nagy örömömre most ezt a szokásomat megint csak visszahozhatom, és hordhatom a derékra kötött pulóvereimet!
Nem is szaporítom tovább a szót, hanem nézzétek csak az új bejegyzést.
Puszi,Berni.






Gondolom sokan azt hittétek,hogy ez egy lenge, nyári, egybe részes ruha, de nem! Hanem a leárazás bejegyzésben, ha visszamentek, találkozhattok egy H&M kék, alul fekete, hosszított, V kivágású, lenge, átlátszó anyagú blúzzal. Na, hát én ezt felvettem ma a fotózásra, és nem tűrtem be kivételesen a nadrágomba, hanem hagytam lengén, így ruhának is tudom használni, de a biztonság kedvéért a rövid farmernadrágom is rajtam maradt. Egy farmer dzsekivel koronáztam meg a szettet!


Blúz- H&M 
Nadrág /ami nem nagyon látszik/- H&M 
Napszemüveg- Bijou Brigitte Karkötők- Ajándék, és Bijou Brigitte


2 megjegyzés:

  1. Bernii!:) Nagyon jó a bejegyzés és elképesztően szép vagy!♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia,
      köszönöm szépen, nagyon aranyos vagy:)) Örülök neki,hogy tetszett!

      Törlés