2013. augusztus 7., szerda

Kedvencek Szerdája

Sziasztok,
most írom először ezt a bejegyzést, hiszen felhoztam nektek az ötletet,hogy tetszene-e ha írnék minden héten, szerdán egy olyat,hogy: "Kedvencek szerdája", amiben az aktuális pár darab kedvencemet kifejtem nektek röviden. És sokak szerint ez egy nagyszerű ötlet volt, így már meg is érkezett közénk az első ilyen rovat!
De akkor kezdjünk is bele.


1. Mostanában nagyon ráharaptam a Marie Claire magazinra. A múltkor kaptam meg az egyik nagyon régi számát először a kezembe, egyik barátnőmtől, aki sosem olvasta, én meg nagyon megörültem neki,hogy az enyém lett és olvashattam. Szintúgy kaptam egy Elle és egy Instyle magazint is. Egész nap azokat bújtam. Tegnap voltam egyet bevásárolni, és most rögtön az újságos részleghez keveredtem kikerestem a hagyományos, eddig mindig olvasott újságaimat, de csak az Instyle és a Marie Claire voltak azok, amikből kint volt az Augusztusi lap, így átnéztem az elejét és a Marie Claire lapra esett a választásom. Tegnap este 11 óra körül kezdtem olvasgatni az ágyamban, és órákon keresztül bújtam! Hihetetlenül jó egy magazin, nagyon megszerettem. Ezért is ez lett az első fő pontú Kedvencek szerdája rész is. 

2. Képzeljétek el, hogy mire lettem figyelmes: a H&M most dobja piacra az első Home kollekcióját! Amikor megláttam, rögtön rámentem a hivatalos weboldalukra, és elkezdtem nézelődni az óriási kollekció darabjaiban. Teljesen divatos, és letisztult darabokkal van tele. Persze vannak benne mintások is, fekete-fehér alapon, amik szintén csak nagy divatszínek! A H&M csapata szerintem ezen a téren is nagyon eltalálta a színeket, az összeállításokat, a mintákat, szintúgy mint a ruhadarabokban! Engem nagyon lenyűgöztek, és most már tudom,hogy ha át alakítom majd a szobámat, először ide fogok majd menni vásárolni kiegészítőket /rendelni. 

3. Amint látjátok a magazin mellett van 2 nagy üveg, igen először szinte mindenki első ránézésre Vodkának olvashatja (velem is ez volt), de a neve: VODAVODA. A legjobb, és a legfinomabb víz amit eddig ittam. Nincsen horribilis összegű ára, de amit elkérnek érte a dm-ben, szerintem az pont megéri az árát is. Csak az a baj, hogy most már komolyan a dm-ben, sehol sem találok a polcokon, utána is kérdezek de mindenhol azt mondják, hogy nincsen! A kedvenc vizem, isteni íze van! De ez olyan elkeserítő,hogy sehol sem látok, de nem adom fel, hiszen a legjobb víz. 

4. Amint látjátok kettő darab könyv van utolsó kedvencként egymás mellett, ezt én most egy pontba sorolnám. A mostani Marie Claire magazinban olvastam, hogy Alexa Chung a divatikon, szerintem nagyon sokan is ismeritek, ő piacra dobta az IT című könyvét! Mindig is érdekelt engem Alexa munkássága az is, ahogyan megihleti a nagyobbnál, nagyobb divattervezőket is, így ez az első könyve is szerintem is bombasikernek fog majd örvendeni. A másik könyv, az egyik kedvencem. Nagyon szeretem ezt a könyv sorozatot, amit a kedvenc írónőm, és egyben modellem, divatikonom is ír Lauren Conrad. Már az első 2 könyvét elolvastam, ez a rész a Sugar and Spice lenne az utolsó, és egyben a harmadik része is, de még nem teljesen fordították le magyarra, így még elég sokat kel várnom a megjelenésére, hogy megvehessem. Az előző részére is fél évet vártam, annyira türelmetlen vagyok már, mert úgy falnám a lapjait! Nagyon tehetséges írónő ez a Lauren. 


2 megjegyzés:

  1. Szia Berni!Nagyon jó lett ez a bejegyzés nagyon tetszik.:)))
    xxÁ

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia,
      köszönöm szépen, örülök neki, hogy tetszik:))
      Puszi,Berni.

      Törlés